قاجاق سوخت درایرانشهر بلوچستان

رئیس اداره تعزیرات حکومتی ایرانشهر:
قاچاقچیان سوخت در ایرانشهر 559 میلیون ریال جریمه شدند
رئیس اداره تعزیرات حکومتی ایرانشهر از جریمه 559 میلیون ریالی قاچاقچیان سوخت در این شهرستان خبر داد.

مهدی کیخا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی ایرانشهر با توجه به اخبار واصله دو دستگاه تانکر را شناسایی و در ایست و بازرسی حضرت ابوالفضل (ع) توقیف که مقدار تقریبی 50 هزار سوخت از نوع نفت کوره که با بارنامه جعلی در حال حمل بود را کشف کردند. 

 رئیس اداره تعزیرات حکومتی ایرانشهر بیان کرد: با تشکیل پرونده در تعزیرات حکومتی ایرانشهر متهمان احضار که در اظهارات خود به انجام تخلف اقرار و اعلام کردند سوخت‌ها را از کرمان  به قصد قاچاق به خارج از کشور جابجا کرده‌اند.

وی افزود: شعبه ویژه تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی ایرانشهر به پرونده رسیدگی کرد که با توجه به اقرار متهمان شعبه تخلف را محرز دانست و هر دو متخلف را جمعاً به میزان 599 میلیون ریال جزای نقدی و ضبط سوخت‌های مکشوفه به نفع دولت محکوم کرد.

روزی حلال

فارس گزارش می‌دهد
تلاش بانوی توانمند خاشی برای کسب روزی حلال با تکیه بر ظرفیت‌های منطقه
فاطمه شهنوازی بانوی توانمند خاشی با تکیه بر ظرفیت‌های منطقه در راستای کسب روزی حلال و تحقق اقتصاد مقاومتی به نوبه خود تلاش می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، فاطمه شهنوازی در سال 1342 در منطقه کوشه شهرستان خاش متولد شد، او به دلیل شغل پدرش در شهرستان‌های مختلف کشور زندگی کرد تا اینکه پس از بازنشستگی پدرش به زادگاهشان برگشتند و ازدواج کرد که ثمره آن 6 فرزند است.

او بعد از فوت همسرش در سال 1385 به فکر ایجاد اشتغال و کسب درآمد برای تامین مخارج خانواده‌اش بود تا اینکه با بررسی محدوده سرزمینی شهرستان خاش توانست ظرفیت بلااستفاده گیاهان دارویی را کشف و سعی به فعالیت در این زمینه کرد و همچنین در دانشگاه نیز به ادامه تحصیل در رشته کشاورزی پرداخت.

این بانوی بلوچ اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زراعت است همچنین با آموزش و همکاری 20 نفر از بانوان منطقه اقدام به جمع‌آوری حدود 170 نوع از گیاهان دارویی از مناطق بیابانی و کوهستانی می‌کند و با خشک کردن، بسته بندی و فروش آن ماهیانه حدود یک میلیون تومان درآمد دارد.

وی که بیشترین گیاهان دارویی را از محدوده کوه تفتان و کوه بیرک جمع‌آوری می‌کند، تاکنون موفق به کسب چندین تقدیرنامه شده و در چندین نمایشگاه داخل و خارج استان در زمینه گیاهان دارویی شرکت کرده است.

شهنوازی معتقد است: در صورت حمایت مسئولان تولید و عرضه گیاهان دارویی را از سنتی به صنعتی می‌توان تبدیل کرد و شهرستان خاش را قطب تولید و عرضه گیاهان دارویی کرد.

به گزارش فارس، تکیه بر ظرفیت‌های منطقه و کسب روزی حلال از این طریق، خود حرکت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری است.

سرقت و اسیب های اجتماعی آن

رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان:
سرقت و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ریشه در تکدی‌گری دارد
رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: سرقت و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ریشه در تکدی‌گری دارد که باید در این زمینه اهتمام ویژه‌ای ورزید.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، حجت الاسلام والمسلمین ابراهمیم حمیدی صبح امروز در چهارمین نشست پیشگیری از وقوع جرم در دادگستری کل سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از تلاش‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان اظهار داشت: این معاونت تاکنون در بخش های مختلف در سطح کشور رتبه‌های بسیار خوبی را کشف کرده است.

وی با اشاره به جمع آوری متکدیان از سطح شهر نیز گفت: این موضوع نیز باید به جد پیگیری شود و تا قبل از اینکه فعالیت آنها به صورت شبکه‌ای و گسترده شود باید جلوی آنها را گرفت و جمع آوری کرد.
حمیدی افزود: سرقت و بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ریشه در تکدی‌گری دارد که باید در این زمینه اهتمام ویژه ای ورزید.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان با اشاره به روزهای پایانی سال و فرا رسیدن سال نو نیز گفت: در این ایام نیز باید آموزش های لازم داده شود تا  بسیاری از سرقت هایی که در ایام تعطیلات به وقوع می پیوندد جلوگیری شود.

حمیدی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: طی سال های اخیر پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی از اولویت‌های اصلی کار ما در دستگاه قضایی است که دوباره نیز در دستور کار قرار گرفته است که در این زمینه نیز باید نهایت تلاش خود را انجام تا از تخلفات انتخاباتی جلوگیری و انتخابات سالم و بی حاشیه‌ای داشته باشیم.

وی در ادامه نقش دادستان‌ها را در پیشگیری از وقوع جرایم نقش مهم و کلیدی عنوان کرد.

خط و نشان دادستان عمومی و انقلاب زاهدان برای دستگاه های متولی مبارزه با تکدی گری

دادستان عمومی و انقلاب زاهدان نیز در ادامه بر همکاری فرمانداری، دانشگاهها، کمیته امداد نیروی انتظامی و سایر ادارات متولی امر جمع آوری متکدیان تاکید کرد.

حجت الاسلام علی موحدی‌راد گفت: اگر ادارات متولی در این زمینه به وظایف قانونی خود عمل نکنند  قطعا دستگاه قضایی وارد عمل شده و برخوردهای قانونی لازم را انجام خواهد داد.

این مسؤول گفت: پاتوق‌های غیرمجاز در سطح شهر شناسایی شده و پلمپ آنها در دستور کار است.

وی در ادامه بر افزایش گشت‌های نیروی انتظامی در ایام تعطیلات تاکید کرد و گفت: از ۲۵ اسفند ماه تا ۲۰ فروردین به محکومین جرایم خشن مرخصی داده نمی‌شود.